lauantai 19. joulukuuta 2015

Kuumotus 2

Vaik tuntuu, että oon tullu immuuniks kaikille kauhujutuille, nii kauhupelei en oo viel oppinu pelkäämättä/säikähtämättä pelaamaan! Kai se johtuu siitä ku oot itse se päähenkilö, teet itse sen asiat ja näät itse henkilön silmillä, ni voi eläytyä tilanteeseen paremmin ja tän takii on vaikeempi ns. ajatella, et "se on vaa peli". Tai sit kauhupeleis ei oo nii loppuunkulutettui ideoita mun makuun tosin ku kauhuleffois. 

6 kommenttia:

 1. Noin!! Sama juttu tääl, ja juurikin siksi pysyttelen ihan kiltisti erossa kaikista vähänkään SOTC:ia ahistavammista. (pikkuse jo siitäki lievät Dirge-traumat ò_Ò'')

  ps. hienoi örvelöi tui tui<3

  VastaaPoista
 2. Joo hyi se saakelin kivikäärme! Hyhh! Vaikkei kauhupeli ookkaan, mut silti! Dirge oli kyl ahdistava bossi!!! :D
  Jee kiitos! <3 UwU

  VastaaPoista
 3. Samat tunnelmat aina itellä, kauhuleffat menee lunkisti mutta pelien kanssa tulee se kuumotus, kait jotain tekemistä sen kanssa että pelissä osallistut itsekkin siihen tarinaan? x_X;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! :D Varsinki ku kattoo kauhuleffaa ni voi samal vaik nipistää itteää tai katsoo ympärilleen ja todeta "hei se on vaa leffa", mut pelis pitää keskittyy enemmän ja ku keskittyy ni altistuu helpommin kaikille jumpscare jutuille. eikä oo välil aikaa nipistää itseään. :D + Yleensä ku katsoo leffaa ni tuntuu sille ku se kauheus tapahtuis jollee toiselle, eikä itselle.
   Mun pahin ja parhain kuumotuksen pelikokemus oli kyl ehdottomasti Silent Hills P.T. Demo/Traileri. Hyiissss-- en voinu hyvin sen jälkeen, vaik olin samaa aikaa innoissani, koska Silent Hill. Harmittaa ku sitä ei nyt sit ookkaa tulossa. :< Se vaikutti iha hullun hyvälle, mielenkiintoselle ja hyväl taval erilaiselle.

   Poista
 4. Vahva samaistuminen! Oon hommannut joitain kauhupelejä sen jälkeen, kun oon katsonut niiden läpipeluuvideoita ja ollut silleen, että ei nää nyt niin pelottavia oo. Sitten uskallan pelailla niitä pelejä ehkä kymmenen minuutin pätkissä, toinen silmä kiinni ja hikikarpalot otsalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoh!Voi ei :D Ite kans tehny samaa ja heti ku alkaa pelaa, ni monta kertaa pudonnu ohjain/kädet noussu näppikselt kuumotuksen vallas.

   Poista